Spare penge Tips

Komme tættere på din besparelse mål. Du vil måske spørge, hvorvidt 529 college spareplan kvalificerer dig til fradrag. Der kan nogle gange være fradrag taget på din statslig indkomstskat, hvis du køber en plan, der er sponsoreret i dit bopælsland. Dette kan ikke være en vigtig grund til at købe, fordi du ønsker at købe baseret på kvaliteten af en plan. Det kunne være en vigtig side funktion, hvis du er delt mellem to planer.

Finansielle eksperter opfordre ofte folk til at betale sig først til at opbygge besparelser. Det betyder, at du afsat penge til en regnvejrsdag før betale dine andre udgifter. Efter denne enkle stykke af rådgivning kan hjælpe dig med at opbygge en økonomisk pude men efter gennem tager indsats og planlægning. Hvis du er klar til at begynde at spare mere, kan udvikle en personlig opsparingsplan give dig det fokus, som du har brug for at nå dine mål.

Kun trække midler til kvalificeret udgifter.” Du kan bruge penge fra en 529 konto for undervisning, gebyrer, bøger, forsyninger og computere. De kan også gå i retning af udgifter til kost og logi, så længe du er indskrevet på mindst halv tid på skolen. Dorm udgifter er altid dækket, men hvis du bor off campus, tjekke din college omkostninger ved deltagelse”tal til at finde ud af det beløb, der betragtes som kvalificerede til off-campus boliger. Udgifter såsom transport og forsikring, for eksempel, er ikke omfattet. Hvis du er usikker på, hvorvidt en udgift kvalificerer, tjekke med din udbyder af planen. Se mere hos lån-penge-rentefrit.dk

Som din investering vokser i din RRSP, behøver du ikke at betale skat, indtil du tage penge ud af din RRSP. Hvis du gemmer til pensionering og du ved, at din indkomst vil være lavere end den er nu, end at bidrage til en RRSP kan være en god idé, fordi når du tager penge ud når du er gået på Pension, din indkomst vil være lavere, så mængden af skat, du betaler på de penge vil så være mindre end hvad du ville betale nu.

Treasury securities gæld udstedt af den føderale regerings kontor for finanspolitisk tjeneste, når du køber en treasury sikkerhed, du lån penge til den føderale regering for et angivet beløb af tid. Til gengæld lover regeringen at betale dig tilbage det hele beløbet, også kendt som den pålydende værdi, når sikkerheden modnes.

De fleste lande har deres egen College besparelser planer, men du behøver ikke at tilmelde dig i planen i din tilstand. Se først på planer i din egen tilstand, især hvis de tilbyder skattefordele. Andre faktorer at overveje som du sammenligne stat planer er udgifter og investering muligheder.

Den andre vigtigste tilgang er at fokusere på forskellen mellem indtægter og udgifter, og at trække din opsparing ud af dette beløb. Jo mere du laver, eller jo mindre du bruger, jo mere du kan spare. Ved at fokusere på forskellen, hvad du holder, du kan styre dine udgifter impulser. Dave Ramsey bruger dette princip, når han taler om “Latte faktor”; ikke købe en latte på morgenen pendler, og at sætte disse penge i en spareplan, viser han, hvordan du kan gøre store fremskridt i retning af økonomisk frihed.

For at begynde at bygge besparelser, behøver du at vide, hvor du bruger dine penge. Den nemmeste måde at gøre dette er at sammensætte et budget og spore dine udgifter. Budgettering hjælper du administrere dine penge dag til dag. Du kan holde styr på regninger og arbejde ud af, hvilke udgifter du kan reducere.

At sætte penge i besparelser er vigtige, men for at sikre at penge vokser eller bare fastholder sit værd gennem årene med inflation, skal du have en investeringsstrategi. Jo mere du gemme, skal du sikre at stor luns af forandringer er sat til god brug, og det kan betyde, at sætte det ind i GICs, obligationer, aktier eller andre investeringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.