25 måder at spare penge uden en at gøre en Dime mere end du gjorde A

De fleste personlige finansiering gurus understrege konstant betydningen af budgettering for kontrol og ændring af dårlig udgifter vaner. Dog har jeg bemærket, at de fleste mennesker, der forsøger at gennemføre en familie budget til sidst give op på aktiviteten, primært fordi det tager sjovt ud af lommepenge. Ved du hvad, jeg er enig! En impuls Køb her og der føles godt! Og da det viser sig, en impuls køb foretaget på lejlighed vil ikke nødvendigvis skabe et stort problem for de fleste amerikanske. Problemerne opstår når vi beslutter at gøre dem på kredit. Her er en fremragende privatøkonomi tip til alle jer budget-hadere derude – betale kontant for alle ikke-investering udgifter og fjerne dine behov til budgettet. Deltage i en gård andel: CSA (EF-støttede landbrug) programmer og farm aktier bliver mere og mere populære og der er ingen grund til hvorfor du ikke bør drage fordel af denne billige, friske og lokale kilde til mad. Når sæsonen nærmer sig, komme i kontakt med din lokale farm share program være sikker på at få om bord på tid.

Sure, kan du få store rabatter – nogle gange så højt som 90 procent. Virksomheder tilbyde deres tjenester på et tab, i håb om at få gentage forretning fra oversvømmelse af voucher-wielding kunder. Dog masser af disse tab er lavet op for gennem ‘brud’, når folk er for doven eller glemsom at komme rundt til at bruger værdikuponer.

Underholdning. Filmaften på regelmæssige TV. Dato nat med ingen lys, eventuelt stearinlys med $1,00 popcorn og en dåse sodavand til at nyde dine film. Med næsten alle med kabel og en hyggelig TV, komme tættere på den ene, du elsker med nydelsen af filmen eller tid.

Mange virksomheder har affiliate programmer, hvor de vil betale dig en procentdel af hver online ordre for alle du henvise. Et godt sted at komme i gang er Amazon. De har en af de bedste affiliate programmer til rådighed, og der er en god chance for du allerede handle der.

Disse tider med økonomiske vanskeligheder have sat os alle ind i ‘forsigtig mode’ med hensyn til vores udgifter. Det er altid godt at tjekke rådgivning om dette emne hver par måneder fordi det er utroligt, hvad du kan i sidste ende begynde at tro er en væsentlig udgift i dit liv, når i virkeligheden du kan forvise mange ting til den valgfrie”og derunder” liste.

Hvad er vigtigt at huske i magre tider er, at når man ser tilbage på dit liv vil det være de erfaringer, der skiller sig ud, ikke de ekstra bekvemmeligheder. Bor på et budget kan lære dig en masse om, hvor meget du kan virkelig få ud af din lønseddel. Vi kun lever et liv, så gøre mest muligt ud af hver en krone du tjene!

Leave a Reply

Your email address will not be published.