Tips til tjenere og bartendere at spare penge

Der er meget der taler for interessant gange. Inflationen er høj, renten er lav, huspriser og husleje himmelflugt og lønninger er stagnerende. Det hjælper ikke det lille spørgsmål om at få selv. Gøre processen lettere på begge af jer ved at diskutere gøremål du hver gerne håndtere. Måske hader du klarer retter men aldrig minded støvsugning. Måske din betydelige andre kan lide at slå græsset, men kan ikke tåle rengøring badeværelser. Oprette en løs fortegnelse over de ting du hver kan tage ejerskab over at køre husstanden, men sørg for det ikke er en streng regime, der tager sjovt ud af ansvaret.

Der er mindst fem vigtige skridt i privatøkonomi. Da privatøkonomi er beslægtet med finansielle planlægning, er mål og mål samt den faktiske praksis af personlige finansielle planlægning meget dynamisk. Et eksempel på det aspekt, som finansielle planlægning dækker er pensionsordning. Pensionering, er som mange bemærker, et bevægeligt mål. En skal du omhyggeligt planlægge sin pensionering for at sikre, at efter den periode, hvor han eller hun nødt til at stoppe med at arbejde, er nok kontanter opsparing, pension og finansielle fordele tilgængelige til at bruge for den valgte post-pensionering livsstil. Disse fem afgørende trin i den finansielle planlægning skal overholdes fra begyndelsen til slutningen.

Her er problemet: masser af penge-besparelse rådgivning kræver en komplet livsstil revision for dig at se en tilbagevenden. Uanset om det er at skifte til en mere bæredygtig livsstil, eller springe ud på familieferier, du simpelthen kan ikke være villige til at gøre de enorme ofre at sparsommelig Leve undertiden kræver.

Anmode om en nedsættelse af renten på dit hjem egenkapital kreditlinje. Jeg gjorde, og min pant selskab indvilliget i at reducere antallet af mere end 0,50%. Det lyder ikke som meget, men på et stort lån, der kan gøre en stor forskel i din månedlige betaling. Og hvis du er på udkig efter et hjem ansvarlig lånekapital, Quicken lån er et fantastisk sted at tjekke ud valgmuligheder.

Her er en omkostningsbesparelse tip: må ikke købe Starbucks. Det er overpris. De også for nylig meddelt, at de vil være fremme Obamas politiske dagsordener i butikken. Uanset om du elsker ham eller hader ham, er kaffe shop ikke et sted, der bør adskillelse kunder gerne, at. Lokalt ejede butikker, 90% af tiden, er billigere og smager bedre. Hvis barista faktisk har en andel i virksomhedens succes, vil de være mere bekymret over at gøre gæster glade.

I stedet for nixing familie tid helt, finde måder at holde børnene underholdt i hjemmet. En stash af brætspil, en køre gennem sprinkler, eller en hjem filmaften komplet med popcorn kan holde din børn besatte for øre. Hvis du har brug at komme ud af huset, prøve at være park kritikere: hovedet ud til parker i dit område og sats dem efter en flok af forskellige egenskaber. Det er sjovt, og lader dig vide, hvilket placerer vende tilbage til senere.

Der var en fyr i en askreddit tråd, der leje et værelse fra en slægtning og ved et uheld startede en brand, og han havde ingen lejere forsikring. Relative brugt deres husejere forsikring og han fik sagsøges fordi han startede branden. Han var nødt til at erklære konkurs, fordi han ikke kunne dække skaderne personligt.

Ved at danne en carpool, kan du tage sving kørsel og betale for gas og parkering. Plus at være i en bil med venner normalt gør bumper-to-bumper trafik mere sjov, især i forhold til at blive hængende på en jam-pakket bus med en flok fremmede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.